vineri, 1 iunie 2012

Inaugurarea Programului "Lecturile verii"





E ora 09.45, se apropie ora de a da start inaugurării Programului ''Lecturile Verii 2012'' .
Biblioteca  este acel tărîm unde copilul poate găsi cele mai interesante poezii, poveşti, cîntece, maxime şi cugetări, ghicitori şi proverbe, scriitori, poeţi, dramaturgi, eroi interesanţi, enciclopedii, dicţionare, reviste extraordinare.
Разноцветные цветы Parteneriatul ne permite orizonturi foarte largi în activităţile de zi cu zi, deaceea biblioteca V. Bielinski, a oferit astăzi de a participa la  Programul ''Lecturile Verii 2012'' , Liceul O.Ghibu cu deriginta Guțu Elena și elevii ei cl 6 C, grădinița - creșă nr. 85 a cărei directoarea e d-na Clima Ana. Grupa pregătitoare au fost însoțit  de educătoarea  d-na Iachim Ana, cu un program artistic bine pregătit de dansuri şi poezii conduse de conducătorul  muzical d-na Dascăl Tatiana și d-na Gavrilița Natalia metodist, precum și copii din apropierea cartierului cu părinții și buneii.
 De a aduce cartea la sufletul copiilor, de a trăi cu interesele lor a fost obiectivul activităţilor petrecute împreună cu acești copii.
Inaugurarea  Programului ''Lecturile Verii 2012''  a încadrat acești copii  într-un concurs de creație, desene pe asfalt "Copilărie dulce vis".
Toţi copiii au participat activ la concurs în cadrul Programului ''Lecturile verii – 2012''.

Смешной мальчик

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu