Impresii despre bibliotecă

Scutari Olga ,educator gr.85 

 

“Aduc mulţumiri lucrătorilor bibliotecii – V.Bielinski, pentru profesionalism pentru colaborare cu educatorii din gr.85 .De fiecare dată sunt binevoitoare,atente,cooperante la orice întrebare ce ţine de de oferirea literaturii pentru copii la orice temă.
Deseori venind la grădiniţă citeşte cărţi şi discută cu copii.La fel sun invitaţi copii în vizită la bibliotecă .
Fiind studentă îmi sunt oferite diverse cărţi pentru studiere ce ţine de psihologie şi pedagogie.”


 

 

Goraşov Valeria, profesor de Limbă şi Literatură Română 

 

“ În sila unor împrejurări eu împreună cu soţul meu am fost puşi în situaţia de a părăsi locurile trăite de o viaţă şi a prinde noi rădăcini în Chişinău.Nu e un lucru uşor,dar am fost mult ajutaţi de lucrătorii bibliotecii“V.Bielinski” şi mai ales de d-na Maria Guţu .
Treptat – treptat fiind ghidaţi în lecturile noastre,am prins drag de acest local şi a devenit pasiunea noastră.
Viaţa e darul de la Dumnezeu şi numai El decide când revenim la El.”

 

 

Chiorescu Olga

“Pășesc pragul bibliotecii V.Bielinski deja de un an de zile. Un an nu este atît de mult, dar suficient pentru a aprecia căldura, amabiliatatea și înțelegerea cu care ne întîlnesc și ne deservesc angajații ei. Aprecieri înalte și mulțumiri din suflet! Succese!.”

 

 

Pavel Darie, SCRIITOR

“Îmi face plăcere să pășesc pragul acestei case a cărții, unde s-au adunat mulți înțelepți ai lumii și stau tăcuți în rafturi, așteptînd să vadă cine va întinde mîina spre izvorul înțelepciunii. Sunt satisfăcut de foarte bune condiții aflate aici și MULȚUMESC celor care sunt ca niște călăuze îndrumătoare, sunt bibliotecare/Pentru lumea aicea toată/Să nu să se închidă CARTEA NICIODATĂ”


Familia Midrigan


  
"Biblioteca este calea către altă lume, plină de magie și povești fermecate,. Datorită locației bibliotecii , ea ne oferă un acces ușor în acestă lume minunată.

Atât copiii cât și noi maturii putem găsi o gamă largă de cărți interesante, care pot fi savurate în incinta bibliotecii sau luate acasă. Vă mulțumim că exisistați".

 

 

Familia Cabac


"Familia noastră vrea să aducă calde mulțumiri colectivului a Filialei V.Bielinski a BM "B.P.Haasdeu" . În deosebi vrem să subliniem marea atenție din partea angajaților care întotdeauna sunt la curent cu toate, știu ce au și ce nu au în bibliotecă. Sunt gata să te ajute în căutareaaterialului necesar, dau dovadă de cunoștințe, de îngăduire și se simt cei 7 ani de acasă.

Dacă treci pragul odată, vei veni de sute și sute de ori, deoarece ești întâlnită cu zâmbet și petrecută la fel".

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu