luni, 24 septembrie 2012

Întâlnire cu scriitoarea Ludmila Bolboceanu.


чернилаO frunză stingherită, rotindu-se încet căzu de pe bătrânul stejar, cu coroana largă care străjuia geamul de la filiala V. Bielinski şi era martor la toate activităţile ce se petreceau în bibliotecă. Legănându-se uşor pe codiţile lor firave, două frunzuliţe stăteau de vorbă. 


- E adevărat oare că astăzi se petrece Deschiderea Programului  Săptămâna Uşilor Deschise, şi cică au învitati muliţi, de la licee, copii de la grădiniţă, colaboratorii din reţea.

- E adevărat, grăi cealaltă în şoaptă, hai să ascultăm.......


Şi făra a mai lungi vorba trecem direct la subiect, după program ştim că la ora 13.00 avem o întâlnire cu scriitoarea Ludmila Bolboceanu şi educătoarea Chiriţa Raisa (grădiniţa Nr. 211). Scriitoarea a prezentat  două cărţi: De dragul Tău, Copile..., Bună Dimineaţa, Soare! şi lansarea carţii: Nu mă uita.
Spectatorii erau de la Liceul 
O. Ghibu cl. 5C , copii de la Casa "Preafericitul Iosif", copii de la grădiniţa Nr. 211.
Activitatea a redat o atmosveră armonioasă, călduroasă, ce se reflecta pe feţele spectatorilor, deoarece scriitoarea are o mare pasiune de a scriie pentru copii, cum a menţionat astăzi ca majoritatea poeziilor le-a dedicat nepoţicăi, care o iubeşte nespus de mult.
Iar frunzele după încheerea programului şi-au urmat mai departe drumul lor.
  Падающие листья

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu