miercuri, 26 septembrie 2012

Ce-i spunem sau ce-i aducem lui G,Vieru




În cadrul Programului Săptămâna Uşilor Deschise 
s-a desfăşurat Concursul de poezie G.Vieru, cu liceenii de la Liceul O. Ghibu cu clasa 6"C" direginta Elena Guţu. Întâlnirea noastră nu s-a limitat pe numai  prezentarea a bibliografiilor la 135 de ani a BM "B.P.Hasdeu", deşi au o însemnătate indiscutabilă, astfel licienii au încercat să descopere în sine lumea lui G.Vieru. În acest sens a avut un efect pozitiv concursul de poezii a lui G.Vieru, deşi s-a produs spontan, dar momentele acestea au fost de neutat. Pentru ei cele  mai aşteptate clipe a fost când  l-ea venit rândul să recite poeziile scrise de G.Vieru. Deşi s-a scris şi s-a vorbit atât de mult despre G.Vieru, în inimile şi minţele acestora au izvorât atâtea gânduri frumoase despre poet.
 Noi credem că acest concurs care s-a desfăşurat astăzi a avut un mare succes pentru liceeni, doar se ştie că fiecare copil a crescut cu poeziile lui G.Vieru.
движущиеся картинки для аськиMă opresc aici pentru a da un răgaz de a gândi asupra celor relatate mai sus, cu speranţă că veţi înţelege că este imposibil ca să redai într-o activitate acele momente care se trăiesc poate doar o singură dată în viaţă.






Un comentariu: