joi, 2 august 2012

Promovarea bibliotecii, promovrea cărţii.

"Cartea te va face înţelept. Las-o deschisă şi revino la ea. Învaţă şi pentru acei care au rîvnit-o secole ţi pentru acei, încă mulţi de pe glob, copii care nici astăzi nu-i ştiu taina".
                                    SPIRIDON VANGHELI                                      


                             
Este o modalitate perfectă pentru unitlizatorii filialei V.Bileinski de a petrece timpul liber în bibliotecă, de a deschide şi a răsfoi Măria Sa Cartea. Lectura s-a aflat mereu în vizorul bibliotecilor publice,  deaceea noi bibliotecarii îi iniţiem  în tainele lecturii şi cunoaşterii,  urmărim în permanenţă trezirea şi dezvoltarea gustului pentru lectură. 
Chiar dacă Programul "Lecturile verii" continuă în Parcul Dendrariu, nu putem spune că şi la bibliotecă nu avem succese, utilizatorii  ne fregventează biblioteca cu mare pasiune.
Actualmente filiala V.Bielinski promovează în continuarie lectura şi este o activitatea permanentă. O realizare a filialei a constituit cărţile noi primite de la Departamentul Achiziţiei. Pe măsură ce cartea nouă a intrat în fondul bibliotecii, în primul rînd se pune la dispoziţia utilizatorilor.
Astfel filiala prin orele sale de activitate se străduie să familiarizeze publicul cu cele mai noi creaţii ale autorilor.Temelia culturii societăţii este lectura, prin ea se satisfac cerinţele proprii fiecărui cititor.                                      



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu