miercuri, 2 mai 2012

TE-AI GÎNDIT CE O SĂ CITEȘTI LA VARĂ ?

божья коровкаCu această întrebare am pornit la liceul O.Ghibu în clasa 6-a b, preventiv filiala V.Bielinski a realizat un chesteonar cu tematica „Lectura de vară a copiilor”.
 Programul Lecturile verii,
iniţiat de BM „B.P. Hasdeu”,  are menirea  de a promova, încuraja şi susţine lectura, în special în mediul copiilor şi al adolescenţilor. În fiecare an, pe parcursul vacanţei mari în filialele Bibliotecii Municipale sunt organizate acţiuni atractive şi, totodată, distractive pentru micii cititori. În mod tradiţional acţiunile sunt frecventate de către copii din cartiere.  Inaugurarea căruia are loc, la  1 iunie de Ziua Internaţională a Copilului. Scopul acestui program este de a sprijini procesul de instruire a elevilor şi liceenilor, precum şi de a stimula lecturile extraşcolare.
Diversificarea acestui program este pentru identificarea preferinţelor de lectură a copiilor anual în perioada vacanţei mari.
Analizînd răspunsurile respondenţilor, vom ajusta activităţile prestate în cadrul programului cu doleanţele utilizatorilor. Varietetea de activități culturale care se vor petrece în cadrul programului "Lecturile verii" permit cititorilor să facă alegerea în funcție de lectură, preocupări și dezvoltare intelectuală.


анимация насекомые

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu