miercuri, 16 mai 2012

O VIZITĂ ÎN FAMILIA BIBLIOTECII

анимация две птички"Împărat sau om de rînd, cel mai   fericit este cel ce-și găsește fericirea acasă". J.W. von Goethe



Familia este un lucru sfînt pentru orice om. Nici o persoană nu poate trăi fără familia sa, noi ne naștem, ne creștem ne educăm, trăim în familie. Tot ce facem noi, îl facem cu ajutorul și spriginul familiei și în numele familiei, și este alături din primele clipe și pe parcursul întregii vieți.
Pentru a-şi indeplini rolul ei in societate, familia va educa copiii in valori morale astfel incât ei să crească şi să transmită aceste valori generaţiilor viitoare făcând societatea un loc sigur şi fericit pentru toţi oamenii ca să trăiască şi să se bucure.
La 16 mai ora 09.30, la filiala pentru copii V.Bielinski s-a desfășurat activitate cu publicul la tema  Familia în societate.
Scopul acestei activități este informarea copiilor care este  importanța familiei în societate.
La activitate au participat 28 de copii de la grădinița 85, grupa nr. 7 pregătitoare cu educătoarea  d-na Ana Iachim.
Caracteristic în această activitate au fost mai multe tipuri de activități cum ar fi Oră de lectură cu recital de poezii și cîntece la temă, Spectacol Familia mea, Concursul desenelor "în lumea poveștilor", Prezentare de carte de Grigore Vieru Soare, soare Domn frumos.
Unii din copii: Condrea Mădălina, Baerle Andrian, Baluțăl Carolina, Teasco Antip, Lenvința Andrieș, Tanaseivici Sanda și Bortă Cristi  au venit cu desenele lor preventiv create împreună cu familia lor, redînd prin aceste desene dragostea, stima, înțelegerea din familie. Acestă activitate a avut o mare influiență asupra copiilor, cu o pasiune mare au participat la toate activitățile.









красивые бесплатные картинки с надписями для блога

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu