vineri, 11 mai 2012

анимационные картинки для гостевой


Biblioteca  a  aparţinut  şi  aparţine  în  continuare  comunităţii. 
Filiala pentru copii V.Bielinski este un agent de implicare a copiilor în lectură, educă gustul de lectură a copiilor de diferite vărste, îi implică în diferite activități și participă la dezvoltarea comunitară prin programe, servicii.
Un exemplu bine de urmat de promovare a bibliotecii în comunitate este programul inițiat de BM "B.P.Hasdeu"  Fii destept ia-ți un card intelegent.
Este tradițional, o realizare pentru filiala pentru copii V.Bielinski pentru a promova filiala în comunitate.
La data de 10.05.2012 Necoară Natalia, Gudima Anastasia au mers la O.Ghibu  pentru a le  înmîna elevilor din clasa 6-a b carduri și materiale promoționale, ce a fost un gest bine venit pentru acești elevi. Scopul acestei vizite a fost de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a fregventa filialele BM.
Biblioteca ca orice instituţie de cultură sau ca orice organizaţie, poate fi apreciată pornind de la valoarea socială, profisională şi umană. Din acest motiv, este foarte important ca imaginea bibliotecii să fie vizibilă în comunitate pentru care există. Imaginea bibliotecii se formează progresiv într-o perioadă relativ mare de timp, însă nu este de ajuns doar că biblioteca să aibă o imagine, ea trebiue să fie menţinută şi dezvolatată continuu. Imaginea bibliotecii în comunitate  îi garantează şi succesul.


Микки и Мини Маусы

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu