joi, 12 iulie 2012

Călătoria prin lumea cărţii.





Ce ar insemna o carte pentru noi?
                                            Ce putem afla nou din carte?


Aceste întrebări sau pus şi copii de la grădiniţa creşă nr. 75, care sunt în parteneriat cu filiala V.Bielinski şi au venit astăzi la întîlnirea cu scriitorul Nicolae Rusu împreună cu educătoarele Puşcaş Valentina şi Cozma Ana, curioşi şi nerăbdători dornici de a afla cîte ceva nou .
Filiala V.Bielinski a organizat această întîlnire conform Programului Lecturile verii dar şi  pentru a le face cunoştinţă copiilor cine este Nicolae Rusu şi este un prilej bine venit de a afla mai multe despre scriitor, fiindcă copiii niciodată nu au fost la o întîlnire cu scriitorul.
Autorul la rîndul său a fost nespus de mulţumit de această invitaţie, la care a venit cu un mesaj pentru copii:
       Aveţi o carte care va deveni în scurt timp cel mai bun prieten al vostru în frumoasa călătorie prin lumea cărţii. Cu intelegenţă, imaginaţie şi hărnicie ve-ţi  reuşi să va descurcaţi de minune în această lume. Ve-ţi înainta încet-încet pe tărîmul cuvintelor  frumos adunate pentru voi.
Tot la această întîlnire  Nicolae Rusu a prezentat cărți noi şi aduse chiar de scriitor cu denumirea "Facăse voia noastră", "Fraţii de stele".
Sperăm că acestă întîlnire de azi a avut un mare succes  şi o satisfacţie sufletească pentru aceşti copii, doar cartea ca element component al culturii unei naţiuni, face parte din acele bunuri a căror valoare se difineşte prin relaţia ei cu publicil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu