luni, 3 iunie 2013

La bibliotecă printre cărți

 
 
 
Bibliotecarele de la Filiala V.Bielinski își îndrumă cititorii spre fascinanta lumii a cărții, aici, aproape zilnic, vin cititorii să se scufunde în filele cărților.  An de an la bibliotecă se petrece Programul lecturile verii .
În cadrul acestui Program invitații noștri au fost copii de la grădinița Nr. 62, împreună cu educătoarea Pleșca Ecaterina. Copii au pregătit pentru oaspeții dragi un spectacol extraordinar, cu recital de poezii, cîntece, dansuri din sceneta, scrisă de autorul Spiridon Vangheli GUGUȚĂ ȘI PRIETENII SĂI.
Scopul acestui program este de a pune la dispoziția  utilizatorului literatura aleasă pe vară și de a fregventa biblioteca, cu mare drag, de a răsfoi literatura aleasă pentru ei.În fiecare an biblioteca diversifică programul, pentru a le da cititorilor preferința de lectură în perioada vacanței mari.Pe parcursul verii ne așteaptă multe aventuri, lecturi interesante, concursuri, ce sunt foarte importante în captivarea a intereselor a copiilor.
 

3 comentarii:

  1. Un scriitor cu creatia carui au crescut multe generatii de copii! Guguta, acest baietel ghidus este si in zilele noastre unul dintre personajele dragi ale copiilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cartea este asemenea unei grădini pe care o poți purta într-un buzunar.

    RăspundețiȘtergere