duminică, 14 octombrie 2012

La mulţi ani BM "B.P.Hasdeu"



Biblioteca Municipală "B.P.Hasdeu" din Chişinău a fost fondat în 1832. În prezent este una din cele mai mari bibliotece publice din Republica Moldova . Biblioteca Municipală este unica bibliotecă din capitală care serveşte fără restricţie toate categoriile de utilizatori.
Biblioteca Municipală are în structură 29 de filiale, amplasate în Chişinău, una din filiale suntem noi Filiala pentru copii V.Bielinski.
Biblioteca Municipală  s-a angajat într-un proces de modernizare impus de impactul enorm al erei informaţionale, întegrându-se în comunitatea virtuală globală prin utilizarea internetului şi în continuare activează pentru public, îşi plasează acţiunile conform nevoilor şi doleanţelor utilizatorului, ce demonstrează că merge la întîmpinarea comunităţii.
Momente festive, emoţii, clipe de bucurie şi zâmbete nenumărate pot fi întâlnite în săptămâna aceasta la BM "B.P.Hasdeu". 
Institutia culturala BM "B.P.Hasdeu" ,  sarbatoreste 135 de ani de la inaugurare, ocazie inedita pentru exprimarea celor mai frumoase ganduri si cuvinte de felicitare.  Un drum al cartii, este un drum al realizarilor si împlinirilor culturale, o cale demnă de urmat  oricând şi oriunde!
 Generaţiile ce vin legând neântrerupt continuitatea istoriei vieţii şi vremii lor, şi-au scris şi scriu cărţile lor. 
Sigur, înaintea scrierii şi a scrierilor de cărţi a fost “Cuvantul”, prin care oamenii comunicau pentru realizarea existentialităţii lor. Cei din vechime ştiau să-şi însemne prezenţa lor,
a gândirilor lor în obiectele muncii lor, în artele lor.
Aşadar, să citim cât mai multe carti!

                                                  VIVAT, CRESCAT, FLOREAT ,
BM "B.P.Hasdeu" !





Красивые букеты цветов




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu